En Ucuz Pırlanta Baget Yüzük Modelleri Yetkin Diamond'da

En Ucuz Pırlanta Baget Yüzük Modelleri Yetkin Diamond'da
En Ucuz Pırlanta Baget Yüzük Modelleri Yetkin Diamond'da

Baget Yüzük deyince ilk akla gelen Türkiye’nin lider firmalarından Yetkin Diamond, en göz alıcı pırlanta baget yüzükleri, en ucuz fiyatlar ile müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Baget Yüzük deyince ilk akla gelen Türkiye’nin lider firmalarından Yetkin Diamond, en göz alıcı pırlanta baget yüzükleri, en ucuz fiyatlar ile müşterilerinin hizmetine sunuyor. Diamond online satış ile, yüzlerce çeşit baget yüzük arasından seçim yapabilir, en ucuz fiyat avantajı ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Baget Yüzükler, Şıklığınıza Şıklık Katar

Kadınlar, bir davete veya bir topluluğa katılacakları zaman giydikleri kıyafet, ayakkabı ve aksesuarlar ile farklı olduğunu hissettirmek ister. Kadınları her zaman daha gösterişli yapan, farklı görünmelerine bir adım daha katkı sağlayan aksesuarlardan biri de hiç şüphesiz yüzüklerdir. Özellikle son yılların en fazla tercih edilen ürünü baget yüzük, kadınların aksesuarlarını tamamlarken onları daha özgün ve ışıltılı bir hale getiriyor.

Yetkin Diamond’ın en ucuz fiyat avantajları ile hizmetinize sunduğu baget pırlanta yüzükler, sade ve ince tasarımları ile göz dolduruyor. Baget yüzükleri, zümrüt kesim pırlanta yüzüklerden ayıran en önemi özelliklerinden biri kesimleridir. Baget yüzükler, düz veya yuvarlak kenara sahip, çoğunlukla dikdörtgen şekilli elmaslardır. Zümrüt kesim pırlantalar ise, çapraz olarak kesilmiştir.

Baget yüzük seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Baget yüzük türleri genellikle evlilik tekliflerinde tercih edilse de, evlilik sonrası özel gün kutlamalarında, anneler gününde, doğum gününde ya da doğum sonrası annelik hediyesi olarak da tercih edilebilir. 0.08 karat pırlantadan, 3.13 karat pırlantaya kadar çeşitli karat özelliklerde seçim yapabilirsiniz. Baget yüzük alırken, yüzüklerin üzerindeki bütün taşların aynı renkte ve parlaklıkta olmasına dikkat edin. Renk ya da parlaklık noktasında diğer taşlar merkezdeki taştan farklı görünüyor ise bu baget yüzük modelinden uzak durmanızda fayda var. Baget yüzük alırken, karat değerine de dikkat etmelisiniz. Baget yüzüklerin fiyatlarını etkileyen en önemli unsurlardan olan karat değeri, bu yüzüklerin parlaklığını ve ışıltısını da etkilemektedir.

Baget yüzük modelleri basamaklı kesim olduğu için, simetrik olarak yaşanabilecek sapmaları çıplak gözle görebilirsiniz. Alacağınız modelin tüm yönlerinin kesiminin paralel ve simetrik olmasına dikkat etmelisiniz.

Baget Yüzük Basit Yöntemler İle Temizlenebilir

Kadınlar için son derece değerli ve özel olan baget yüzüklerin temizliği de önemlidir. Baget yüzüklerinizi, diğer pırlanta ürünlerinde olduğu gibi az bir sabun ve ılık su ile kolayca temizleyebilirsiniz. Baget yüzüğünüzün çok fazla kirlendiğini düşündüğünüz zaman, temizlemek için çok az da elma sirkesi kullanmanızda fayda var. Bu temizleme şekilleri yüzüğünüze asla zarar vermeyecektir.

Baget pırlanta yüzük fiyatları neye göre belirlenir?

Baget pırlanta yüzük fiyatlarını oluşturan çeşitli etkenler bulunuyor. Bunlardan ilki, yukarıda da söylediğimiz gibi yüzüğün karat değeridir. Karat değeri ne kadar yüksek olursa, baget yüzük fiyatları o kadar yüksek olacaktır. Karat değerinin yanında, kesim, renk ve berraklık da yüzüğün fiyatını etkileyen diğer unsurlardır.

En Ucuz Baget Yüzüklere Yetkin Diamond İle Sahip Olun

Türkiye’nin lider pırlanta satış firması Yetkin Diamond, en kaliteli ve en ucuz baget yüzükleri müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Yetkindiamond.com üzerinden, bütçenize en uygun yüzükleri en kaliteli ve en ucuz şekilde alabilirsiniz. Yapacağınız alışverişi 3D ödeme güvenliği ile gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilir, ürününüze ücretsiz kargo ile sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.